Informatie over de trainer

Mijn naam is Izzy Gun en ik ben geboren op 07-02-1982. Ik ben getrouwd en heb 3 jonge zoons. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam maar woon sinds 2009 in Oud Gastel (Noord-Brabant).

Voordat ik Prifitt opstartte ben ik 16 jaar militair geweest, waarvan 13 jaar commando bij het Korps Commandotroepen. Tijdens deze periode ben ik 5 keer op uitzending geweest naar landen zoals Bosnië, Irak en Afghanistan. In deze tijd heb ik veel extreme dingen gezien en gedaan. Hier heb ik geleerd waar je lichaam toe in staat is maar ook hoe belangrijk het is dat je er goed voor zorgt.

De laatste jaren bij het Korps heb ik gefunctioneerd als fysiek en mentaal trainer in verschillende opleidingen. Hierdoor was ik verantwoordelijk voor het mentaal en fysiek opleiden van Commando’s. Omdat het tijd was voor een nieuwe uitdaging heb ik in 2012 Prifitt opgericht. Hier gebruik ik als trainer al mijn kennis, ervaring en expertise om jou te begeleiden naar je fysieke en mentale doel. 

Ik weet uit eerste hand dat het leven vol tegenslagen kan zitten. Zelf heb ik namelijk ook de nodige blessures gehad aan schouder, hamstring en rug. Daarnaast is het lastig om altijd gemotiveerd te blijven door verschillende factoren. Het is echter aan jou hoe je met deze tegenslagen om gaat. Ik kan je hierbij natuurlijk goed helpen.

Izzy Gun