Teambuilding

Teambuilding

Wil je meer kameraadschap of beter samenwerken binnen je team? Of wil je gewoon een gezellig uitdagend uitje of vrijgezellenfeest? Dit kan allemaal met een door mij op maat gemaakte teambuilding.

Wat is “teambuilding” nu eigenlijk? Een teambuilding is een training van één of meerdere momenten waarbij de groepsdynamiek centraal staat. Zo kan het team zich ontwikkelen op punten die de aandacht nodig hebben.

Als ex-militair weet ik feilloos hoe een zo’n “training” het best uitgevoerd kan word
Samenwerking tijdens een teambuildingen om de beoogde doelen te halen binnen het team. Het is namelijk belangrijk om de juiste “triggers” tijdens de training in te bouwen. Op deze manier wordt er waarneembaar gedrag te zien bij de deelnemers en dat kan/moet bespreekbaar gemaakt worden. Omdat ik deze “triggers” bewuste in een training verwerk zijn mijn teambuildingen bijzonder effectief. Zoals al eerder vermeld moet een teambuilding zo ingedeeld worden dat een team zich kan ontwikkelen op punten die de aandacht nodig hebben. Voorbeeld doelen kunnen o.a. zijn; Samenwerken, kameraadschap, stressbestendigheid, doorzettingsvermogen, flexibiliteit, enzovoort.

Vrijgezellenfeesten 

Ook kan je bij mij terecht voor een (fysiek) groepsmoment tijdens vrijgezellenfeesten. Deze kunnen net zoals overige groepstrainingen gegeven worden met een bewust doel. Doelen die een aanstaande bruid/bruidegom nodig heeft zijn bijvoorbeeld; besluitvaardigheid, kameraadschap, flexibiliteit, incasseringsvermogen, samenwerken, doorzettingsvermogen, enzovoort. Uiteraard zullen deze doelen ludiek getraind worden in relatie tot het getrouwde leven. Natuurlijk hoef je niet perse doelen te hebben en kun je ook gewoon terecht voor een ludieke training tijdens je vrijgezellenfeest.

 

Leuke teambuilding ideeën van Onemotion