raw bootcamp in roosendaal

Elke week geeft Prifitt lessen “Raw Bootcamp” in Oud Gastel & Roosendaal. Dit is een combinatie van Bootcamp, survival(run) en crosstraining. Mijn trainingen staan voor plezier, gezelligheid en kwaliteit. Beginner of gevorderd je kunt altijd meedoen met de lessen omdat mijn trainers zorgen dat iedereen een prettige training zal ervaren. Wel is een hoge motivatie een vereiste omdat wij altijd een pittige training neerzetten binnen jouw eigen niveau.

Oorspronkelijk is deze vorm van trainen ontstaan om militairen op een functionele manier fysiek te trainen. De militairen trainen op deze manier zowel kracht als uithoudingsvermogen. Dit is voor de militair functioneel en er is voor deze trainingen maar weinig materiaal nodig. Ik ga met Raw Bootcamp terug naar deze oorsprong. Zo wil ik zorgen dat jij fysiek functioneel getraind wordt, zowel met als zonder materiaal.

Ik ben in Oud Gastel en Roosendaal uniek met mijn visie op Bootcamp maar ook uniek door de afwisseling. Ik werk namelijk met autobanden, balken, vusten, touwen, krachtmateriaal!

Tijden, locaties en kosten van raw bootcamp;

Elke woensdag om 19:30 uur op het terrein van korfbalvereniging Juliana te Oud Gastel. Verzamelen voor de kantine!

Elke zaterdag om 09:00 uur op de Rucphense heide. Verzamelen op de parkeerplaats vlak bij restaurant ’t Ossekopke (postbaan 38, Rucphen)

De eerste 2 lessen zijn gratis!

Losse les

7,50

Contant te betalen na de les

10-Rittenkaart

65,-

€10,- korting t.o.v. losse lessen!

10-Rittenkaart KV Juliana

60,-

Voor (ouders van) leden van KV Juliana!