personal training in Roosendaal

Als je voor personal training in Roosendaal kiest, dan wil je snel het gewenste doel bereiken. Je wilt het doel natuurlijk ook verantwoord bereiken. Ik bied je effectieve en verantwoorde personal training doordat zowel training en voedingsadvies op jou leven wordt aangepast.

Toepasbaarheid is een belangrijk aspect! Het is namelijk zo dat bijna niemand zijn leven volledig in het teken kan zetten van sport. Ik probeer er voor te zorgen dat de trainingen zoveel mogelijk worden ingepast in jou leven. Met voedingsadvies doe ik het zelfde. Basis gezonde voeding op een juiste manier toe te passen voor jou.

Als je door omstandigheden een keer niet kunt komen trainen dan zorg ik dat je geschikte trainingen elders kunt doen. Zo kun je veilig en efficiënt je doel bereiken. Met de kwaliteit van trainingen en voedingsadvies neem ik bij Prifitt dus alleen met het beste genoegen. Je kunt mij inhuren voor jouw personal training in Roosendaal, Oud Gastel, Oudenbosch, Stampersgat of elders in de omgeving.

Zet jij nu de eerste stap naar je nieuwe leven?

Proefles

Gratis

Een gratis proefles om te kijken of het bij je past.

één les

55,-

Losse lessen worden alleen in uitzonderlijke gevallen verkocht.  

Maandelijks

399,-maand

Op basis van 2 lessen per week. Geen opzegtermijn!